Den første stjerneveggen på CC ble satt opp for to år siden, i et samarbeid mellom CC Hamar og Kreftforeningen. Her kunne alle som ønsket skriver en hilsen på ei stjerne de festet på veggen. I år er veggen satt opp igjen, og alle de 1.000 stjernene som var bestilt, er revet bort. Nå er nye stjerner på veg.

For CC Hamar er stjerneveggen en del av prosjektet Gaven i desember.

– Vi synes det er en fin ting at folk tar en pust i bakken, stopper litt opp og tenker på andre, sier Ane Holmlund, digital innholdsprodusent på CC Hamar.

I tillegg til stjerneveggen har de samarbeid med Hedmark Røde Kors om gavetrærne. Også Frelsesarmeens gryte står plassert i kjøpesenteret.

Anne Rui, rådgiver i Kreftforeningen i Hamar, håper stjerneveggen gir økt oppmerksomhet rundt kreftsaken og det arbeidet Kreftforeningen gjør. Å henge opp klistrestjerner på veggen er gratis, men du kan også sørge for at det blir hengt opp en stjerne med lys i på et sykehus som du selv velger. Det gjør du ved å gå inn på Kreftforeningens sider under aksjonen «Gi håp til jul».

– Med ei stjerne kan du vise omtanke for noen som må tilbringe jula på sykehuset. Allerede nå er det hengt opp 370 stjerner på ulike avdelinger i Sykehuset Innlandet, sier Anne Rui.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.