Leder ved Kristen Flagstad-museet Annika Åsen er i foreldrepermisjon, og i hennes sted er det Murbræck som fungerer. Hun hadde en sommer ved museet bak seg da sjansen dukket opp til å vikariere. At hun sa ja, har hun ikke angret på.

– Det har vært et kjempeartig og utfordrende år, sier Murbræck.

Hun er utdannet sanger og skuespiller, men synger ikke mye under omvisninger i museet.

– Jeg har sunget litt for noen grupper, men ønsker at Kirsten selv skal få synge. Jeg setter ofte på hennes musikk, forteller Murbræck.

Det må legges til at hun ikke er utdannet operasanger. Museet henter ofte inn Tone Østlie, som er utdannet innen klassisk sang.

– Hvordan har trafikken vært så langt i sommer?

– Den har vært bra. Det er en fin blanding av grupper og enkeltbesøkende. Før fellesferien var det mange utenlandske besøkende, spesielt amerikanere, forteller Murbræck.

Vikariatet hennes varer til desember, men kulturadministrasjon har gitt mersmak, så nå vurderer Murbræck å supplere sin sangerutdannelse med kulturprosjektledelse.

– Jeg trives både på og bak scena, smiler museumsverten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.