• – Velkommen: Sier nestleder på Maxi Elisabeth G. Rognmo.

Det vanket smaksprøver til kundene og blomster til den nye daglige lederen da Maxi igjen kunne skilte med Subway-restaurant. Den forrige restauranten ble brått stengt etter en meget betent situasjon mellom ansatte og franchisetakeren som også drev restauranten på CC og Kremmertorget i Elverum. 24. november 2017 nektet de ansatte å gå på jobb, og dørene på Subway Maxi ble lukket.

LES OGSÅ: Ber politiet pågripe Subway-driver

Det var langt bedre stemning da Ghulam Abbas vred om nøkkelen og åpnet gitteret i går, og det tok ikke lang tid før de første kundene var på plass.

– Jeg gleder meg over å komme i gang her. Det er stort potensial, og når Extra er på plass her på senteret betyr det forhåpentlig masse folk, sier Abbas som tror det skal omsettes for 4–5 millioner kroner.

Totalt skal det nå være mellom 8 og 10 årsverk fordelt på 22 ansatte på restaurantene på Maxi og CC. Abbas er også daglig leder på sistnevnte restaurant, samt Subway på Kremmertorget i Elverum og på Linderud i Oslo.

Nestleder ved Maxi, Elisabeth Grønning Rognmo, har trua på løsningen.

– Han har drevet tre restauranter og bevist at han kan dette. I tillegg er han spesielt anbefalt av Subway Norge.

PS! Restauranten på Maxi er den eneste utenfor Oslo, der kundene har muligheten til å blande sin egen brus med en spesiell maskin.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.