Det betyr at sjefen for varehuset Maxi i Hamar slutter.

Dagfinn Lerberg vil få hovedansvar for koordinering og ledelse av salgsarbeid knyttet til prosjekt. Tema Eiendom AS har 300 dekar med tomter og ca 25 prosjekter under utvikling. Her skal Lerberg ha ansvar for løpende kontakt med interessenter, oppfølging og tilpasninger, skriver Tema Eiendom i en pressemelding.

Lerberg er 39 år, og kommer fra stillingen som senterleder på Maxi Storsenter, Hamar som er eiet av Steen og Strøm / Klepierre. Lerberg har hatt ulike roller tilknyttet utleie, salg og eiendomsutvikling i Steen og Strøm de siste snart åtte årene. Før han begynte i Steen og Strøm, var han markedssjef i Mediehuset Innlandet.

- Jeg har i lengre tid vært på utkikk etter en som kan bekle en slik stilling, sier administrerende direktør i Tema Eiendom AS, Reinert Seljeskog.

– Dagfinn har det som skal til og jeg er derfor veldig glad for at han har takket ja til å begynne hos oss! Det kommer til å styrke vårt prosjektutviklingsarbeid!

- Jeg synes det er vemodig å si opp stillingen i Steen og Strøm, samtidig som jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Tema Eiendom. -Tema Eiendom er et av de mest spennende selskapene vi har i Innlandet og jeg hadde derfor ikke så mange betenkeligheter med å ta en prat med Seljeskog om stillingen da han spurte, sier Lerberg.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.