– Det gjelder å være på rett sted til rett tid, bruke god tid, stoppe opp innimellom. Også gjelder det å ha litt flaks, sier Tor Olav Haukedal, som de siste 10 årene har bodd i Brumunddal.

Nå har han plukket ut 12 motiver og blåst dem opp i 50x70 cm store bilder. I hele januar kan du se «Urkraften i Hedmarks natur» i lokalene i Strandgata i åpningstiden til kreftforeningen. Haukedal holder også åpent førstkommende lørdag.

Det er over 20 år siden han ble hektet på fotografering. Da jobbet han i en fotokjede, men var ofte ute med speilreflekskameraet. Siden startet han et fotostudio på Røa sammen med en kamerat, og da ble det mye familiefotografering. Men da digitalfotograferingen tok over, valgte de å gi seg.

Nå lager Tor Olav Haukedal bildereportasjer for foto- og naturblader. For første gang på over 10 år satser han også på en utstilling av en del av bildene sine.

– Alle motivene her er fra Hedmark. Jeg går mange turer både i Hamar, i Ringsaker og i Stange og finner stadig nye områder med spennende motiver. Det kan være vridde furuer. et spesielt lys, en liten detalj. Det kan blir et flott bilde, sier tor Olav Haukedal.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.