Hoelseth er støttekontakt for en gutt med autisme og en muskelsykdom. Onsdag skulle de to på hockeykamp i CC Amfi. Det ble en svært hyggelig opplevelse, til tross for at Storhamar tapte kampen.

– Vi fikk billetter rett ved inngangen og ytterst på raden, slik at det ble enkelt for min bruker å komme seg både til kiosk og toalett på egen hånd. I tillegg fikk vi lov til å parkere rett ved inngangen, slik at han slapp å gå langt på det vonde føret, forteller Hoelseth.

Han har vært støttekontakt i mange år, men ikke opplevd maken til service.

– Alle jeg var i kontakt med fortjener en stor takk. De har skjønt konseptet med å ta vare på alle, sier Jan Henning Hoelseth.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.