Det er tredjeårselever på idrettsfag på Storhamar videregående skole som tar på seg å organisere og gjennomføre noen aktivitetsdager gjennom året. Denne gangen måtte de 28 elevene virkelig bruke fantasien for å kunne aktivisere 200 elever fra 5.- til 7. klasse.

– Vi hadde tenkt å legge aktivitetene til jordene ved Gubbestua, men det var for lite snø og for hard snø så vi tok ikke sjansen, sier Jacob Spencer Gunasekara.

I stedet ble elevene delt i grupper som fartet mellom fotballbana, isbana bak skolen og friområdet ved siden av skolen. På bana var det mange ulike balleker og stafetter, på isen var det både curling med puck og litt skøyteteknikk for dem som ønsket det. På friområdet var det «Boksen går» da Krøniken var på besøk.

– Det er morsomt at vi kan ha sånne skoledager. De finner på masse vi kan gjøre og det er sånt vi ikke gjør ellers, sier Martine Aracena, Emilie Gullord og Maja Løland Nielsen som akkurat har fullført en hektisk ballstafett. De synes det skulle ha vært enda flere slike dager.

Også lærerne vi snakket med satte pris på aktivitetsdagen:

– Vi er så fornøyd med disse elevene. De hadde friidrettsdag på Børstad i høst, og det var så vellykket, sier Liselott Svensson.

– Det aller fineste er at jeg som lærer kan gå rundt og få tid til å prate med elevene mine på en annen måte. Det er fint!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.