Mandag omtalte HA hvordan en rekke biler har fått knust ruter i løpet av de siste dagene.

Tirsdag morgen forteller Audun Fremstad, leder for ordensseksjonen ved Hamar politistasjon, at politiet ennå ikke har gjort noe stort gjennombrudd i saken. Det er heller ikke meldt om nye tilfeller av hærverk det siste døgnet.

– Vi jobber med å sjekke tips og foreta flere undersøkelser. Vi kjenner de ulike miljøene i byen, og har noen såkalte moduskandidater vi sjekker, sier Fremstad.

– Vises hærverket på noen av byens overvåkingskameraer?

– Vi har en del kameraer, men foreløpig har vi ikke fått napp.

Fremstad mistenker at én person står bak alle tilfellene av hærverk. Politiet har også en teori om hva slags redskap som har blitt brukt til å knuse rutene:

– Vi tror gjerningspersonen har brukt både nødhammer og eventuelt også luftvåpen. Noen av rutene er knust høyt oppe, og jeg tviler på om gjerningspersonen har gått rundt med stige i byen …

Politiet bekrefter at jakten på den upopulære ruteknuseren fortsetter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.