Akkurat nå er det litt vanskelig å oppdage det nye legesenteret, som ligger ved siden av den nye Kiwi-butikken på Volljordet. I løpet av oktober skal utearealet og inngangspartiet til legesenteret være klart.

Men på innsiden er legesenteret i full gang, og de håper at både de gamle pasientene fra Ajer legesenter og nye pasienter finner vegen dit.

– Vi hadde et stort ønske om å bli flere slik at vi kan avlaste hverandre, dele på felles utgifter og rett og slett få et litt større miljø, sier lege Kjetil Johnstad Gimse.

På Ajer var det ikke rom for slike utvidelser. På Voll har legene og helsesekretær Kristin Johannessen i stor grad fått utforme de nye lokalene. Her har de nå fått tre skiftestuer, et flott laboratorium, eget rom for gynundersøkelser, egen ambulanseinngang og seks legekontorer. Foreløpig er de fire leger, men Gimse håper at de kan utvide med to leger til.

Maria Skalleberg har fått den fjerde fastlegehjemmelen på Voll legesenter. Hun har vært lege i Stange i 16 år, og starter praksisen på Voll i september. Da vil hun jobbe både i Stange og på Voll, men fra 1. oktober er hun på fulltid i det nye senteret.

– Det er ikke bare bare å starte med tomme lister på et nytt sted. Men det var for fristende å være med å bygge opp et nytt senter, sier Maria Skalleberg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.