Leietakerne i gamle Ankerskogen videregående skole er sagt opp. Miljøsanering og riving av de gamle skolebyggene er lagt ut anbud, men når det blir riving er ikke avklart. Hamar kommune kjøpte eiendommen med tanke på bygging av framtidige tjenestebygg som sykehjem eller omsorgsboliger.

Hamar skateboardklubb leide i yrkesskolen av Hedmark fylkeskommune. Rådgiver for idrett Jørn Haakensveen i Hamar kommune opplyser at det er framforhandlet en leiekontrakt med Stangevegen 111 AS, om å leie et lokale på Hamjern. Det er i samme bygg som HamKam yngres leier. Kommunen er innstilt på å bidra økonomisk. Det skal nå søkes om bruksendring. Dersom det går i orden, håper Haakensveen at skaterne kan være inne til nyttår.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.