Det skjedde på partiets landsmøte sist helg.

I forrige periode var Coucheron folkevalgt for Hamar Frp, men brøt med partiet etter påstander om mobbing og ukultur. Hun meldte seg deretter inn i Høyre, men der ble hun ikke lenge. Etter at hun flyttet fra Hamar og til Søre Osen, har hun engasjert seg i Pensjonistpartiet.

– Pensjonistpartiet jobber mest for kårene til pensjonistene, men det er ikke bare et parti for pensjonister. Partiet er veldig opptatt av kårene til samfunnets svakeste, og det har alltid engasjert meg sterkt, sier Coucheron.

Selv er hun ikke pensjonist, og er opptatt av å ufarliggjøre yngre personer i Pensjonistpartiet. Anita Baksetersveen fra Ringsaker ble valgt til leder i valgkomiteen på landsmøtet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.