Etter å ha jobbet på Narvesen på jernbanen i ti år, tok han over driften av Narvesen på Torghjørnet i september. Da var de fleste forretningene borte. Tilbake er bare Oscar Frisør, Boots apotek Løven og GameStop, i tillegg til McDonalds på enden av bygget.

–Når du åpnet døra inn til Torghjørnet, var det som å åpne en garasjeport. Helt tomt og helt stille, sier han og rister på hodet.

Samtidig fikk Nazir Rostaki høre fra flere av kundene sine at de savnet kafeen på Torghjørnet. Det hadde vært et hyggelig møtested for flere.

Rostaki kontaktet senteret og spurte om det var greit at han satte fram stoler og bord slik at folk ha sjansen til å sette seg ned. Tillatelse fikk han.

– Jeg håper folk vil komme hit, varme seg litt, sette seg ned og ta en kopp kaffe og prate sammen. Vi må gjøre noe alle sammen for å skape litt liv i sentrum igjen. Men hvis ikke jeg gjør noe og hvis ikke andre her gjør noe, så skjer det ingenting, sier Nazir Rostaki.

Han innrømmer at han ser fram til sommeren med masse mennesker nede i sentrum. Men han mener det må gjøres mer for å få mer aktivitet også om vinteren.

– Hvis du går inn på et kjøpesenter, ser du massevis av ungdommer som bare går rundt. Hva om de fikk et samlingssted, for eksempel her i kjelleren på Torghjørnet. Det er massevis av plass, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00