Ved 14-tiden var HA innom resepsjonen i Ankerskogen for å sjekke trykket.

Bak disken møtte vi tre travle ansatte som jobbet på høygir med å ekspedere besøkende inn og ut av anlegget.

– Det har roet seg litt, men vi har full kapasitet og 550 personer inne samtidig, sier medarbeider Roger Holen mellom to telefonsamtaler.

Når det er helt fullt i svømmehallen må nye besøkende rett og slett stå og vente til noen går ut.

– Det har vært mye folk her gjennom hele romjula. Særlig i velværeavdelingen, sier Holen mens telefonen fortsetter å ringe i bakgrunnen.

Etter klokken 14 var riktignok de lengste køene borte, men i velværeavdelingen var det fortsatt noe ventetid.

– Jeg har 12-15 personer som står på venteliste, sier Lise Stai Berg bak skranken.

Ankerskogen holder stengt nyttårsaften og første nyttårsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.