Mandag starter Hias arbeidet med å legge nye vann- og avløpsrør på strekningen mellom krysset Ringgata/Maths Pedersens gate og den gamle yrkesskolen. Her blir Ringgata helt stengt fram til april.

I mai fortsetter Hias arbeidet med rørnettet mellom kryssene i Solvangvegen og Furnesvegen. Her blir Ringgata stengt mellom mai og oktober. Parallelt starter vegvesenet byggingen av ny rundkjøring i krysset Ringgata/Furnesvegen.

Siste fase, som starter i oktober 2017, innebærer vann- og avløpsrør, samt ferdigstilling av rundkjøring, gang- og sykkelveg. Hele byggeprosjektet skal være ferdig og avsluttet i september 2018.

Statens vegvesen planlegger å holde Furnesvegen åpen for vanlig trafikk gjennom nesten hele byggeperioden. Kun i korte perioder vil det bli nødvendig å sperre den viktige vegforbindelsen inn og ut fra byen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.