Ventetiden har vært lang, men nå er den omsider over: Fredag ble det markert at det nye krysset ved Hamar jernbanestasjon og Grand-senteret er fullført. I samme slengen ble også åpningen av det nye krysset i Ringgata-Furnesvegen offisielt feiret.

Avdelingsleder Aud M. Riseng i Statens vegvesen holdt dagens første tale, og benyttet anledningen til å rose det gode samarbeidet mellom alle de små og store aktørene som har bidratt:

- Alle som er her i dag er glade for at vegen endelig kan åpne. Det gjelder også naboene rundt anleggsområdet. Samarbeidet har vært en fryd - både her og i Ringgata-Furnesvegen, sier hun.

Prosjektene ved Glasshuset og ved jernbanestasjonen har til sammen kostet rundt 117 millioner kroner.

Riseng skryter av både Hedmark fylkeskommune, Hamar kommune, Hias og entreprenørene Haverstad, Dobloug, Veidekke og Stange Asfalt, samt en rekke andre firmaer som har jobbet med de to prosjektene.

- Det er viktig å ha god trafikkflyt i Hamar, sier Riseng før den offisielle snorklippingen og åpningen av vegen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.