Haugseth er Hias’ prosjektleder for arbeidet som pågår med å legge nye vann- og avløpsrør mellom Maths Pedersens gate og den gamle yrkesskolen. Haugseth sier det har vært flere reaksjoner på stengingen og omkjøringen.

– Det har vært tilbakemeldinger fra beboerne siden dag én. Et av våre tiltak har vært å skilte enda bedre. Vi måtte sette opp litt flere skilter enn planlagt for å markere omkjøringen, sier han.

Haugseth sier det likevel er vanskelig å styre bilistene.

– Problemet er at mange bilister ikke følger skiltingen. Dette er ofte lokalkjente sjåfører som velger snarveger, og det får vi ikke gjort så mye med. Jeg forholder meg til en skiltplan som er godkjent av kommunen og vegvesenet, sier han.

Haugseth sier det er umulig å unngå litt ekstra belastning i anleggsperioden. Han ber derfor folk smøre seg med tålmodighet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.