– Jeg ble butikksjef på CC Stadion fordi dette var en reise jeg hadde lyst til å være med på. I fjor hadde vi et veldig bra år: Vi doblet salget til 16 millioner kroner og økte resultatet på bunnlinja fra 200.000 til en million kroner. Dette kan vi takke kundene, som kommer fra et stort distrikt for, sier Ansari til HA.

Utmerkelsen «Årets ansatt» fikk han av en jury som består av vinneren fra året før, en representant for markedsrådet på kjøpesenteret og en øvrig ansatt.

Blant kriteriene heter det at man må være løsningsorientert, en god ambassadør for både egen butikk og senteret og være god på kundeservice.

I tillegg til heder og ære så er prisen et gavekort på 5.000 kroner.

Nylig ble Ansari også hedret ved at Telenor-butikken han leder på CC Stadion ble kåret til den beste i hele Innlandet.

Som om ikke det var nok:

Butikken ble nest best av alle Telenor-butikkene på Black Friday.

Butikken leverte årsbeste på tredje juledag – da var den Telenors beste butikk landet sett under ett.

– Gratulerer, sier senterleder Nina Utkilen (43), både via HA og direkte.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.