Mathea, broren Linus på sju måneder og pappa Leif Larsen var ute i samme ærend som mange andre på leketøysbutikken Toys"R"us tirsdag. For her var det mange som fikk en liten flik av julaften på nytt når de fikk bytte en eller flere julegaver. Mathea skulle bare bytte én julegave.

– Nå fikk jeg akkurat den jeg ønska meg, fortalte Mathea som ellers hadde fått både sminkedokke, drikkeflasker og masse leker ellers.

I den store lekebutikken møtte vi også Tobias Andersen Solbakken (4) som hadde fått Duplo til jul, i tillegg til masse lego. Nå ble Duploen byttet i plastpizza, og kanskje ble den byttet enda en gang før Tobias kom til kassa.

Også bokhandlerne må regne med inntrykk av byttere nå i romjula. Tina Rørvik, butikksjef på Gravdahl Bokhandel i gågata, bekreftet at de allerede hadde hatt de første bokbyttene da krøniken kom innom.

– Vi solgte mange av de bestselgerne før jul og regner med at en del har fått dobbelt opp, sier Rørvik, og ramser opp nyeste til Knut Faldbakken, Åsne Seierstad og nyeste boka til Wenche Britt Hagabakken.

Kjell Arne Førsund hadde fått to av nyeste Kepler, «Kaninjegeren», og brukte ikke lang tid på å bestemme seg for en god erstatning. – Jeg tar denne av Ingar Johnsrud. Han har jeg faktisk hatt som elev på skolen, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.