Hun var også nominert i 2010 og i 2014. Da ble det ingen pris. Nå er sjansen der igjen.

–Uansett er det stort for meg å være blant de 16 nominerte i hele landet, sier Linnéa Tilley Sanaker som snart kan runde 10 år som frisør på Salong Gullhår i Hamar.

I årets frisør konkurrerer frisørene på bakgrunn av bilder av frisyrer. Sanaker kan skrive under på at det er mange timers arbeid som ligger bak et slikt bilde. De ulike frisyrene er tenkt ut og skisset over lengre tid. Den dagen bildene skal tas, skal frisyren lages, modellen skal sminkes og styles. Linnea har gjort det meste selv, men bildene er det Frank Holm som er mester for. Hun ble nominert med tre av de fem bildene som ble innsendt.

«Frisør-landet» er delt opp i fire regioner, med fire nominerte i hver region. Linnea er den eneste lokale nominerte i region 3.

Og egentlig var det slett ikke sikkert at hun skulle delta i år i det hele tatt. Med to barn på 2,5, 5,5 og bonusbarn på 13 og travel jobb som frisør, var hun slett ikke sikker på om hun orket. Hun bestemt seg to uker før fristen og er glad for det nå.

Andre helga i februar, på frisørenes konkurransehelg, får hun vite hva juryen har bestemt. Her blir også årets publikumspris delt ut, og den prisen er det publikum selv som stemmer fram.

Se de nominerte bildene på www.h-a.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.