Monica Thoresen er veldig glad for at ideen og drømmen ble en realitet.

– Jeg har bodd i utlandet i flere år, og da har det vært vanskelig å få det til. Ideen om å sette opp et eget bygg i hagen kom etter at jeg trente noen venner i garasjen, sier Monica Thoresen, som forteller at hun skal ha dette som jobb.

– Jeg har alltid likt å trene, og jeg er glad i å hjelpe mennesker. Dette er en fin kombinasjon. Nå skal jeg ha dette som jobb, og jeg innrømmer at jeg er veldig spent.

Her forteller hun mer om konseptet:

– Dette skal være et lavterskeltilbud til de som ikke liker å trene på et treningssenter. Folk som vil ha treningsveiledning, de som vil komme i gang med trening. Her kan du komme som du er.

Monica Thoresen forteller at hun har fått gode tilbakemeldinger.

– Jeg er sikker på at det finnes et behov. Det er ikke alle som liker å trene sammen med andre på et treningssenter. Her kan jeg hjelpe dem til å komme i gang.

Monica Thoresen skal samarbeide med Sandra Li, som driver med kostholdsveiledning.

– Dailyliving er et lavterskeltilbud. Jeg håper folk blir fornøyde. Så langt har jeg åtte kunder på blokka, sier Monica Thoresen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.