Ambisjonen er å ha en vedtatt kommuneplan til jul. Uten er traséavklaring, er det vanskelig.

– Ja, og det poengterte jeg også overfor byråkratene som deltok på møte og befaring torsdag, sier ordfører Einar Busterud.

Kommunen vil fortsette å presse på for å få en avklaring, og Busterud mener at den bør komme før stortingsvalget til høsten.

– Hva skjer i Hamars strandsone, som Åttemetersplanet, før traseen er avklart?

– Der skjer det ingenting før det er en avklaring, sier Busterud.

Han vil ikke komme med noe stalltips til hva han tror kommunaldepartementet vil lande på.

– Vi får se. Jeg konstaterer at det bare er Bane Nor som er fornøyd med Bane Nors løsning, sier ordføreren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.