Deltagere fra i alt åtte ungdomsskoler på Hedmarken snørte på seg skøytene og hadde noen morsomme timer ute på isen. Hockey-interessen i distriktet dreier seg ikke bare lenger om topphockey, men mange ønsker rett og slett bare å ha det morsomt ute på isen med puck. Det har kommet mange islagte løkker rundt omkring som er fulle av ungdommer hver kveld. Mange av disse ungdommene ønsket å vise sine ferdigheter på onsdagens skoleturnering, som foregikk i både nyhallen og gamlehallen.

- Jeg husker selv at jeg var med på dette på 90-tallet, Og det er viktig at du får med at dette ikke hadde gått uten et flott samarbeid med Storhamar hockey,forteller Ajer-lærer Lars Mikalsen, som også sitter i arrangementskomiteen.

Les også: Storhamar spilte showkamp ute i Løten

To andre som smiler fra øre til øre er Ive Galåsen og Malin Nordal.

-Vi tapte første kampen mot Løten ungdomsskole, men vi tar den kampen som oppvarming og satser på seier i vår neste kamp, sier Ive Galåsen.

Ishockey er ikke lenger bare for gutta. Det var 32 skolelag som møttes i turneringa onsdag, og av dem var det 12 jentelag. Jenteklassen endte med seier til Løten, mens det var Ajer som vant gutteklassen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00