Hvis du kikker opp når du passerer Hamar Kunstforenings lokaler i Kirkebakken, ser du Knuts papirstjerner i vinduene. Her, i de gamle lokalene til Hamar Husflidslag, skal brødrene Erik og Knut Nordby invitere til egne kurs og prosjekter. Men de håper også at hamarsinger som har egne sine egne ideer om prosjekter, tar kontakt for å bruke rommene. Allerede onsdag denne uka hadde Lars Nordby et eget porteføljekurs i lokalene. Han er sønnen til Knut og nyutdannet fra Kunstakademiet.

I januar skal Erik Nordby, fotograf og kursleder på nett, holde fotokurs i Prosjektrommet. Han leder til daglig den nettbaserte fotoskolen Scoolo.

– Vi har mange planer og drømmer for lokalene. Jeg for min del ønsker å ha et kurs for barn der de kan lage sine egne leker. Denne høsten har jeg lært å lage sprellemenn, og her kunne barna tegnet sine egne sprellemenn som vi så kan sage ut, sier Knut Nordby.

Men denne – og neste helg er Knuts egne julestjerner som pynter rommene. Han har ikke mye til overs for de ferdigkjøpte julestjernene. Derfor har han i flere år laget sine egne stjerner med mange lag med tynt papir og tapetlim.

– Det er en lang prosess, men da blir det stjerner med sjel, sier Knut Nordby som har laget hele 20 stjerner i året samling. Fem forsvant første helga, lørdag og søndag er det ny sjanse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.