– Hit er alle invitert, også de som ikke spiller håndball, sier Bjørn Inge Os, daglig leder for Storhamar Håndball.

Les også: Stjernespiller Heidi Løke skal pendle mellom tre byer og spille for Storhamar.

I helga vil Hamar uansett blir preget av at det er Storhamar cup, som regnes som landets største turnering i sin form. 334 lag fra store deler av landet er påmeldt, til sammen 4.000 håndballspillere i alderen 9 til 18 år. Med foreldre og ledere regner arrangørene med rundt 10.000 tilreisende til byen.

– Dette er tilreisende som legger igjen mye penger i byen så vi håper næringsdrivende i byen får med seg det, sier Bjørn Inge Os.

Men på torget er tilbudet gratis. Ina Taasaasen, sjef for underholdningen, opplyser at showet vil startet med dansere fra PS: Dance. Konferansier for kvelden er Truls Pedersen.

Storhamar Håndball har også inngått avtale med en elevbedrift fra Katta, Eventicon UB, som skal ha eget studio i Vikingskipet. De vil bli synlige både på Facebook og Instagram, i tillegg til at innslagene vises på storskjerm i hallen.

I månedsskiftet juli/august skal Storhamar Håndball dra på cup til Hamars vennskapsby, Viborg. Alle lagene som er med i cupen til helga er utfordret til å ta et kreativt lagbilde som skiller seg fra andre lagbilder. Det laget som vinner konkurransen får oppholde og deltakelse i Viborg-cupen som premie.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00