Barm Oppfølgingssenter kan i år markere 20-årsjubileum. I tillegg er det omtrent 10 år siden både Værestedet Arbeideren og Boligtiltaket Folkestadsgate ble satt i gang, og på søndag skal jubilantene feire.

– Vi tenkte at dette var en god anledning til å slå seg sammen for å feire litt, sier tiltaksleder Frode Stensrud fra Barm Oppfølgingssenter.

De ulike aktørene, som sammen utgjør Hamartiltakene, kan nemlig presentere et solid jubileumsprogram. Petter Nyquist, kjent fra tv-serien «Petter uteligger», stiller som foredragsholder og Ingrid Olava kommer for å holde konsert.

– I tillegg kommer Christina Jacobsen med fullt band som et lokalt bidrag, sier Roy Arne Engebakken fra Boligtiltaket Folkestadsgate.

Kveldens konferansier, Liljana Eriksrud Berntzen er klar på at programmet er relevant for de aller fleste.

– Med denne konserten skal vi feire, men vi ønsker også å sette rusmisbruk og menneskeverd på dagsorden. Vi har et veldig spennende program i år, sier hun. Arrangementet avvikles i Vang kirke førstkommende søndag, og arrangørene håper at mange tar turen.– Vi regner ikke med å fylle hele kirken, men vi håper selvsagt at mange har lyst til å komme. Det er en utrolig vakker kirke, men det også et veldig bra konsertrom, sier Stensrud.

– Vi gleder oss og vi tror dette blir bra, sier Engebakken.

– Vi ønsker alle velkommen, og det er mange som allerede har meldt sin ankomst, sier Engebakken.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00