For fjerde år på rad inviterer Hedmark Røde Kors og Hamar Frivilligsentral til julekveldsfeiring på Gregers. Med god støtte fra Hamar kommune og massevis av sponsorer og hjelpere sørger de for deilig julemat og dessert, pent pynta bord og gaver til alle som er til stede. Og det er her de trenger hjelp. Hvert år har de fått gaver fra privatpersoner og bedrifter, og de håper at givergleden er like stor i år. Gavene kan leveres i skranken på CC eller i sleden inne på Maxi fra torsdag til søndag denne uka.

– I år har vi, så langt, en overvekt av voksne og ungdommer på listene våre så det er veldig fint om de som skal gi gaver tar litt hensyn til det, sier Anne Thingstad Eriksen, leder for Hamar Frivilligsentral.

Gavene, som må være nye, må merkes, om det er til mann eller kvinne, ev. alder for barn eller ungdom.

16. desember går fristen ut for å melde seg på årets julefeiring, og så langt har over 50 personer meldt seg på. Arrangørene har en viss erfaring for at en del venter til de siste dagene med å melde seg på og de regner med fullt ut i år også. De kan ta imot mellom 80 og 100 gjester på dette arrangementet, som er helt gratis.

– Dette arrangementet er for alle som ønsker å feire jula sammen med andre. Det er fellesnevneren for dem som kommer på Gregers, sier Margrethe Nordby, rådgiver i Hedmark Røde Kors.

Hun skryter uhemmet av de 23 frivillige som har meldt seg til tjeneste.

– I fjor var det helt rørende å se hvor fint de hadde gjort det og hvor god stemning de klarte å skape, sier hun.

I år kommer Trond Svendsen for å underholde, og i tillegg vil to av de frivillige spille piano og fløyte for gjestene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.