Valgkomiteen foreslår at styreleder Bjørn T. Aasen i Hamar Energi Holding får et styrehonorar på 100.000 for 2016.

Hamar Energi Holding er Hamar kommunes eierselskap til aksjene i Eidsiva Energi. Gjennom HeH eier Hamar kommune 21,89 prosent av aksjene i energiselskapet. Onsdag er det innkalt til generalforsamling i selskapet, som er formannskapet. Generalforsamlingen skal fastsette styregodgjørelse for året som har gått. Valgkomiteen foreslår at styret skal godtgjøres på nivå én. Det vil si at leder Bjørn T. Aasen godtgjøres med 80.000 kroner. På grunn av ekstraordinær jobbing fra styreleders side knyttet opp mot hvordan eierskapet i Eidsiva påvirkes av sammenslåing av Hedmark og Oppland, foreslår valgkomiteen at det forhøyes med 20.000 kroner til 100.000 kroner.

For øvrig foreslår valgkomiteen å redusere styret fra fem til fire medlemmer. Dermed mister stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen sin plass i HeH-styret.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.