– Det blir en del usikkerhet rundt å sende barna til skolen med den trafikksituasjonen som er i området, sier Håkon F. Eriksen.

Han er foreldrekontakt for tredje trinn på Rollsløkken skole, og har nå sendt mail til kommunen på vegne av flere bekymrede foreldre ved skolen.

Rollsløkken er omgitt av veger på tre sider av skolen, der spesielt Ringgata er kraftig trafikkert.

– Jeg har hatt barn på skolen i fire år, og trafikksikkerheten har vært snakket om på 16 foreldremøter under den tiden, sier Eriksen.

I brevet har foreldregruppen fire krav de mener må bli gjennomført umiddelbart.

De vil ha stengt Rollsløkkvegen for gjennomkjøring, ha lysregulering i krysset Ringgata/ Lars Jordes veg, lyskryss og fotgjengerfelt i krysset Holsetgata/ Johannes Skraastads gate og en forbedring av lyskrysset Ringgata/Holsetgata.

– Hadde man fått stengt Rollsløkkvegen for gjennomkjøring, kunne det vært mulig for skolen å bruke det store grøntarealet ovenfor skolen. Det er det eneste som er i nærheten, sier Eriksen.

Han forteller at de har tatt opp trafikksikkerheten både med skolen og FAU tidligere, men at det ikke har skjedd noe. Foreldregruppen spør seg nå om bekymringsmeldingene i det hele tatt har kommet fram til kommunen.

– Vi begynner jo å lure på om det har blitt tatt videre. Det er ikke store krav, så det er rart ikke noe av det har gått gjennom, sier Eriksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.