I dag holder NorEngros til på Midtstranda, rett ved innkjøringen fra Vangsvegen.

– Vi har følt at det er har vært litt usikkerhet om hva som skal skje på Midtstranda, så vi har kikket etter nye lokaler ganske lenge. Da dette dukket opp, var det midt i blinken for oss. Vi får en fantastisk beliggenhet her rett ved innkjøringen til Hamar, sier butikksjef Tarek El-Guendouz.

NorEngros Johs Olsen forhandler forbruksvarer for næringslivet og har seks forretninger på Østlandet. Hovedkontoret ligger i Gjøvik, og foruten Hamar er det avdelinger i Lillehammer og tre i Oslo/Akershus. El Guendouz er butikksjef både for Gjøvik- og Hamar-avdelingen.

Den nye forretningen overtar hele første etasje, totalt 420 kvadratmeter, i nybygget ved rundkjøringen

– Med flyttingen legger vi også om forretningen. Det blir ny design, og vi får en mye bedre utforming. Vi får også en helt annen lagersituasjon, sier Tarek El-Guendouz, som satser på en skikkelig flyttesjau i helga før åpningen.

Butikksjefen er ikke så bekymret for konkurranse-situasjonen lokalt. NorEngros Johs Olsen AS har mange større kontrakter med næringslivet i tillegg til direktehandelen. Dette året er omsetningsmålet for Hamar-avdelingen 17 millioner kroner.

I tillegg til forretningslokalene i første etasje, blir det leiligheter i de to øverste etasjene i nybygget.

– Det blir fire leiligheter, hver på 100 kvadratmeter, og de vil stå ferdig i mai, sier Stig Werner Hansen som står bak bygget. Han tar sikte på langtidsutleie av leilighetene og regner med at det er marked for det med så sentral beliggenhet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00