For tredje året på rad har CC Stadion invitert barnehagene i distriktet til å dekorere de ni store juletrærne som er plassert rundt i kjøpesenteret. Og det er stas, har vi skjønt. For det er rift om å bli blant de ni første til å melde seg på.

I år var Skjønsberg barnehage blant de heldige.

– De har vært så ivrige og så produktive, sier ped.leder Mari Flaaterud.

Barnehagen har hatt de fire elementer som tema den siste tiden, og nå var det luft som sto for tur. Derfor har de valgt blått og hvitt som farger på julepynten sin. Alle de rundt 30 ungene i barnehagen har deltatt.

– Se, den kurven der er min, den med blått og glitter på, sier Nicoline Zachariassen (4), mens andre peker ut kulene og julenisser som de også har laget.

– Det er utrolig hyggelig at barnehagene vil bli med på dette. Da blir det kreative, flotte trær, sier senterleder Nina Utkilen, og setter på lyset et lite øyeblikk slik at ungene får treet helt ferdig.

Men det er først lørdag 19. november at julehuset på CC skal være helt ferdig pyntet. Da skal alle juletrærne ha lysene tent, og juledekorasjonene på utsiden skal også være klare. Og faktisk kan det tenkes at julenissen også tar en liten tur, selv om det bare er november ennå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.