Både brukere, pårørende, ansatte og gjester var til stede på bursdagsfeiringen. Her var det flotte pynta bord, og flere hadde også tatt på seg dressen og penkjolen denne dagen.

Helse- og omsorgssjef Vigdis Galaaen overrasket de ansatte med en gave 10.000 kroner som en inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet de gjør.

– De ansatte her er flinke til å lage sosiale fellesskap og de arbeider målrettet for å lage individuelt tilpassede opplegg, sier Galaaen til krøniken.

Avdeling 3 på Prestrud ble åpnet 12. mars i 2007, med 22 langtidsplasser og to korttidsplasser for demente.

– I løpet av disse 10 årene har demensomsorgen endret seg. De som fikk plass her for 10 år siden, ville i dag fått omsorg hjemme, sier Vigdis Galaaen.

Avdelingsleder Marit Midtlund roste venneforeningen til Prestrudsenteret. Denne foreningen har stor ære for mange aktiviteter for de eldre både på senteret og hjemmeboende. De står bak både Prestrudbirken, krokvelder (sammen med Storhamar Lions), filmkvelder, loppemarkeder og mye annet.

– Det gir oss minst like mye som det gir dem som bor her. Visst kan vi bli slitne i blant, men vi blir behagelig slitne når vi ser at det gleder, sier Bjørn Helge Olsen og Dag Lutnæs, to av ildsjelene i foreningen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.