– De nye medlemmene er hjertelig velkomne, sier leder for pensjonistforeningen, Kåre J. Dromsrud.

Han og resten av styret var forberedt på at de ville få flere medlemmer, men at det skulle bli så mange, kom som en overraskelse.

– Og en gledelig utfordring, sier han.

Bakgrunnen er nye kontingentregler i Pensjonistforbundet, som også Dromsrud har vært med på å lage. Fra nyttår skal alle medlemmer av Pensjonistforbundet også være medlem i sin lokale pensjonistforening. Dessuten er det lik kontingentpris over hele landet.

Vang pensjonistforening er nå den eneste lokalforeningen i Hamar under Pensjonistforbundet. Og fra starten i desember 1972, har den vokst seg til en stor og livskraftig forening. På medlemsmøtene andre onsdag hver måned, er det ikke uvanlig med mellom 120 og 150 frammøtte. På hvert møte er det foredrag med praktisk informasjon. Onsdag 9. januar, midt på dagen, får medlemmene informasjon om brannsikkerhet i hjemmet.

Foreningen er også opptatt av å følge opp sakene i Pensjonistforbundet. Her står forhandlingsretten i samband med pensjon høyt på lista.

Men på medlemsmøtene er musikk og dans fast på programmet. Medlemmene er også glade i å reise og planlegger nå fire turer utover året. Hvis alt går etter planen, blir det femdagers tur til Stockholm, tredagers tur til Kiel, todagers tur til Kristinspelet og dagstur til gamlebyen i Fredrikstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.