Onsdag klokken halv ni melder Hedmarken brannvesen at de har rykket ut til en trafikkulykke i Nordsetvegen, like ved Ridabu skole.

En HA-tipser forteller at både brannvesen, politi og ambulanse var raskt på plass.

Politiets operasjonsleder Arne Norevik sier til HA at en syklist har syklet inn i en bil. Syklisten er en gutt på 12 år som tas hånd om av helsepersonell.

Ulykken skjedde ved 08:26-tiden.

Ulykkesårsak og skadeomfang er foreløpig ukjent, sier Norevik.

Vet du noe om saken? Kontakt oss på tips@h-a.no eller send bilder direkte til 90657006

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.