Det er et fint bruksflygel de nå har fått i gave.

Flygelet er ikke egnet som konsertflygel, men til å akkompagnere kor og sangensembler er det helt fint.

Nå ønsker styret for stiftelsen bak driften av kulturveksttunet seg et flygelteppe.

Stiftelsen har ikke veldig god økonomi, så derfor tar de rett og slett sjansen på å gå ut og spørre om noen har et flygelteppe de kan avse, eller om noen kan tenke seg å sponse det for dem.

– Et flygelteppe koster rundt 5.- og 6.000 kroner. Vi er veldig glad vi har fått et flygel, og vi mener det vil gjøre leie av lokaler på Disen mer attraktivt, sier styreleder May-Liss Sæterdalen.

Flygelet skal stå i Black boxen i teaterbygningen på tunet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.