Formiddagen skal brukes til å diskutere de ulike måtene Campus Blæstad kan bli organisert på. Ansatte og studenter vil møte høgskolens representanter med innspill, spørsmål og uttalelser.

Harry P. Andreassen er dekan for Evenstad og Blæstad. Han forteller at arbeidet med framtidens struktur ennå er helt i startfasen.

– Vi er i gang, men har ikke kommet kjempelangt. Rett over påske vil vi derimot ha en anbefaling klar, sier han.

Andreassen sier det nå pågår et stort arbeid med å samle inn mest mulig informasjon og få oversikt over helhetsbildet. Man går også gjennom flere ulike løsninger. Økonomi, organisering, rekruttering og studietilbud blir nevnt som viktige aspekter.

Andreassen sier en eventuell flytting uansett ligger mange år fram i tid. Opptaket og studiene ved Blæstad fortsetter derfor helt som normalt – inntil videre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.