Gladnyhetene nærmest sto i kø for Melby denne uka.

Torsdag ble det kjent at Hamar er kåret som landets sjette beste skolekommune av Kommunal rapport. De sammenstiller en rekke indikatorer for skole og lager denne kåringen hvert år.

– Det er veldig gledelig, og et bevis på alt det gode arbeidet som gjøres i skolene i Hamar, sier Melby.

På toppen kom Ener ungdomsskoles meget gode matteresultat. Melby bekrefter at 4,3 er et svært høyt snitt.

– Ener fortjener stor ros for hardt og godt arbeid, sier Melby.

Selv har hun bare få arbeidsdager igjen før hun blir pensjonist 1. juli etter å ha vært sjef for opplæring i Hamar kommune siden 2000. 1. juli er det Dordy Wilson som tar over, men tittelen er endret til kunnskapssjef.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.