Allerede til helga holder hun opphørssalg på Fjellhandleriet i første etasje på Gåsbustua. For ett år siden fylte hun disse lokalene med klær og utstyr fra overskuddslageret til Forsvaret, samt gave- og interiørvarer. Her har det også vært mulighet for å ta en kaffekopp og kjøpe kortreiste matvarer.

– Salget her har gått kjempefint, selv om det fremdeles er mange som tydeligvis ikke kjenner til hva Fjellhandleriet er, sier Tonje Ofstad-Pettersen.

Men i etasjen over holder hun det gående enda noen måneder.

Det er tre år siden hun og mannen kjøpte Gåsbustua. Meningen var å drive hjemmebakeri, men etter kort tid var hun i full sving både med catering og kaker. Hun har en ansatt og en ekstra medhjelper, og sammen har de levert både til privatpersoner og bedrifter, samt hatt alt fra minnesamvær til bryllup. Andre juledag skal Motorveteranene, tradisjonen tro, til Gåsbu, og da holder hun åpent for alle og serverer kaffe og vafler. Men så stenger Tonje dørene.

– Av helsemessige årsaker har jeg sagt nei til mange oppdrag. Det er fullt mulig å drive videre slik jeg har gjort, men her er det også muligheter for events og møter, sier Tone Ofstad-Pettersen, som også er villig til å selge selskapet hvis det er ønskelig.

Så langt vet hun ikke hva hun skal drive med videre. – Jeg vil ta en liten tenkepause, men håper jeg kan få meg en deltidsjobb, sier hun til krøniken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.