Fra klokken 12 til 15 førstkommende lørdag, er det duket for blant annet boblefotball, street-hockey, beachfotball, elektrosjokk-fotball og footvolley på Koigen. Alt er gratis, og det er ingen påmelding.

– Her kan man få møte sine forbilder, spille mot og med de, og lære noen nye triks. De som ønsker å prøve streethockey bør ta med joggesko eller sko med hjul, og hockeykølle, forteller Thomas Mølstad, markedsansvarlig i HamKam.

Hensikten bak aktivitetsdagen er å gjøre toppspillerne og toppidretten mer tilgjengelig for befolkningen.

Gleder seg

En av toppspillerne som kommer er Christian Larrivée fra Storhamar Hockey.

– Jeg gleder meg veldig, og det er fint å kunne være med på dette, sier han.

Alle spillerne fra de tre toppklubbene som har mulighet til å delta, kommer på lørdag. De vil fordele seg på de ulike aktivitetene.

– Vi synes det er veldig fint å kunne spre jentefotballen, og håper mange jenter tar seg turen, sier Ane Nyløkken Helseth og Anniken Pedersen fra Fart.

En ny tradisjon

Aktivitetsdagen arrangeres for første gang i år, og skal nå bli en ny tradisjon blant toppklubbene.

– Dette er noe vi ser for oss å gjøre en til to ganger i året. Dessverre kunne ikke håndballjentene være med denne helgen, men planen er at alle toppklubbene er med, sier Mølstad.

Dagen sponses av Hamar kommune. I tillegg sponser Coca-Cola med vannflasker, og Kjelstad med mat.

– Det er meldt fint vær til helgen, så vi håper på å se masse folk som vil ha det morsomt, avslutter Mølstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.