Hun og venninnene Maja Lochert (11) og Mathea Nordby (12) og 21 andre gutter og jenter var med på den aller første wakeboardskolen på Seaside Cablepark. Fra onsdag til fredag denne uka har fått prøve seg på wakeboard, på paddleboard, kjørt tråkkebåt, gått på slak line, kjørt skateboard på den nye bana langs Mjøskanten der Seaside sto tidligere. Hanna, Maja og Mathea har prøvd wakeboard tidligere, men nå blir det mye mer, forsikrer de.

– Det er første gang vi prøver en wakeboardskole lagt opp på samme måte som en fotballskole, over hele dager, sier Christina Elde Mølstad i Neglespretten wakeboard og barfotklubb.

Og en av de andre instruktørene, Tom Inge Grønlien skyter inn: – Det har gått over all forventning og er absolutt noe vi skal gjøre igjen!

Klubben har i sommer hatt åpne dager for å skape et miljø blant medlemmene og det kommer stadig nye til. Det dukket også opp nye ansikter på wakeboardskolen som fikk prøve vannaktiviteten for aller første gang.

– Vi har med vilje lagt inn noen aktiviteter på land slik at alle får kjøre wakeboard mest mulig, sier Christina Elde Mølstad, før alle deltakerne blir ropt opp til fruktpause i sola på den nye uteplassen de har bygget på dugnad. Klubben har også sørget for varm lunsj disse dagene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.