Seniorgruppa har frontet det vestre jernbanealternativet. Jan Larsen viser til at partiet ved flere anledninger på partimøter har gått inn for det vestre alternativet med stort flertall.

– Et tydeligere standpunkt er vanskelig å tenke seg. At noen klarer å definere det som en splittelse, skjønner ikke jeg. Partiet har vært veldig tydelige, men deler av kommunestyregruppa har ikke vært i takt med flertallet, sier Larsen.

Men også han er klar for å se framover, og han har stor tro på at partiet greier å ordne opp gjennom gode prosesser internt.

Kommunestyremedlem Per Myrvang sier at han oppfatter stemningen internt i Ap som god. Det har vært noen uenigheter knyttet til jernbanesaken, men Myrvang oppfatter at det har vært greie og redelige diskusjoner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.