Ordføreren følger spent med på forslagene som ruller inn i kommunens systemer.

– Folk har veldig ulike innspill, og det er bra. Samtidig ser jeg en del punkter som går igjen, og det er blant annet tilknytningen til Mjøsa og landskapet rundt. I tillegg er folk veldig begeistret for kultur- og idrettslivet, sier han.

Busterud har foreløpig ikke funnet ett forslag som skiller seg helt klart ut som det beste.

– Det er ingen innertier ennå, men vi begynner å nærme oss. Det er fortsatt tidlig, så jeg regner med det kommer inn mange flere forslag de neste dagene.

På spørsmål om noe så kort og enkelt som «Innlandshovedstaden» kan være en god visjon, svarer ordføreren følgende:

– Den beste visjonen er den du kan uttrykke ved hjelp av ett ord, men den bør også si noe om Hamars innhold og kvaliteter. Det må også være noe folk husker.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.