Busterud ba rådmann Bjørn Gudbjørgsrud komme til gruppeledermøtet mandag kveld for å redegjøre for sin innstilling. Han mener det ikke foregikk politisk behandling på møtet, og at det var et greit møte i forhold til retningslinjene.

– Jeg ønsket å involvere alle gruppelederne, slik at alle fikk samme informasjon, sier Busterud.

– Er det greit at gruppelederne tar informasjon de får på gruppeledermøter tilbake til sine grupper?

– Ja, det er greit, sier Busterud.

Han sier at han er obs på at gruppeledermøtene skal brukes til prosess og gang i saker, og ikke politisk behandling, som skal være åpen. I forrige kommunestyreperiode sto gruppeledermøtene på kommunens møtekalender, men det er ikke lenger tilfelle.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.