Atas drev tidligere Ikke Bare Bar inntil de måtte ut av lokalene i Kvartal 48. Inntil nylig drev han Breidablikk restaurant i Ottestad. Men nå er han tilbake i Hamar og er veldig fornøyd med lokalene han har overtatt etter Paparazzia.

– Jeg jobbet fem år i Hamar før jeg startet i Ottestad. Jeg kjenner mange her, og håper de vil sette pris på å få en kebabrestaurant her, sier Muammer Atas.

På menyen står hamburgere og ulike kebabretter, men også tyrkiske retter som pide og lammekoteletter. Atas legger stor vekt på at alt de serverer skal være hjemmelaget. Slik skal de skille seg fra andre steder i Hamar-området som serverer kebab.

– Vi marinerer kyllingkjøtt og svinenakke selv, vi lager brødet selv, dressing og sausene. Da blir det helt annerledes enn kebab som man får kjøpt ferdig, mener Muammer Atas.

Han har fått med seg to tyrkiske kokker med lang erfaring fra restaurantbransjen. Totalt starter de med fire ansatte.

– Vi vil se det litt an. Til sommeren har vi også servering ute på torget, sier Atas.

Restauranten har 40 sitteplasser inne, og har mulighet for inntil 50 sitteplasser utendørs.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.