Helene nøyde seg med å klippe slitte tupper denne gangen, men det var flere som var nesten ukjennelige etter at de hadde sittet i frisørstolen.

– Det er nok to år siden jeg klippet meg sist og håret mitt vokser noe fryktelig fort. Jeg har bare ikke hatt ork til å gå til frisøren, sa en av de mannlige kundene som var veldig takknemlig for tilbudet.

Det er ikke første gang Vikafrisørene tilbyr seg å besøke Værestedet Arbeideren før jul.

– Jeg har tidligere jobbet på Veslelia og på Sanderud ved siden av frisørjobben og synes det er viktig å stille opp. Dette er min julegave til dem som bruker tjenestene her, sa Iren Kjernsholen som samme med mannen sin driver Vikafrisørene.

Men de er ikke alene om å ville vise medmenneskelighet før jul. Klaaspeter Kuperus, tiltaksleder for Crux Arbeideren har ei lang liste over frisører og velværebedrifter i Hamar og omland som har ønsket å bidra.

– Vi er en del av Hamar sentrum og vi vil gi noe tilbake. Derfor tok vi kontakt med alle frisører og velværesentrene fordi vi vet at det er mange her som setter pris på det. Vikafrisørene kommer hit, men Gullhår frisør, Alles Velvære og en rekke andre bedrifter har gitt produkter.

I år holder Værestedet Arbeideren stengt på julaften, rett og slett fordi det ikke er ansatte til å holde åpent. I fjor og foregående år har de holdt åpent og da har 20–25 brukere brukt tilbudet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.