Tilleggshonorarert er basert på en timelønn på 1.100 kroner for jobb som Bergaust har lagt ned for Ankerskogen svømmehall utover det som ligger inne i det ordinære styrelederhonorarert.

I kommunestyret var det få kritiske merknader.

– Styrelederen vi har fått i Ankerskogen, er gull verdt. Han har vilje og evne, mente Jan Wibe (Ap).

Erling Behrens (Frp) undret seg på om Ankerskogen har riktig kompetanse i ledelsen når styrelederen må inn og utføre oppgaver.

Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud stusset verken på timeprisen eller antall timer som er fakturert.

– Her har valgkomiteen gjort en avtale i forkant, sa Gudbjørgsrud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.