Sjetteklassejentene Maria Gravdal, Sofie Vegge, Signe Friberg Myre, Eline Randen og Johanne Hvistendahl Gjør fyker rundt på den nye isflata ved Storhamar skole. Skøytene har de hatt med hver dag siden isen ble lagt for noen uker siden.

– Nå har vi noe artig å drive med i friminuttene i stedet for å bare henge rundt, sier jentene.

Torsdag var det offisiell åpning av skøytebana – med snorklipping og tale. Elevrådsleder Tobas Haug Lieng var veldig glad for at ledelsen på skolen og FAU hadde hørt på elevene da de ønsket seg skøytebane.

– Med ståpåvilje og elevrådets påvirkningskraft fikk vi det til, sa Tobias i talen sin.

Og siden det var isen som skulle feires, var det utdeling av ispinne til alle elevene.

Storhamar skole har ønsket seg isbane lenge, men skolen har stadig fått høre at det var umulig på grunn av avrenning når isen smelter. Men rektor Mari L. Flagstad ga ikke opp og fikk med seg en av de ansatte hos kommuneentreprenøren på visning. Han syntes den asfalterte plassen var perfekt for isbane. FAU ved skolen betaler de 15.000 kronene det koster å sprøyte og vedlikeholde bana, men det er kommunen som gjør jobben.

– Lørdag 10. mars er det basar på Storhamar. Da håper vi på godt besøk slik at vi kan få inn mer penger, sier FAU-leder Marte Friberg Myre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.