Busterud gikk selv på Lunden skole, og gården hans er like borti høgget. I kommunens økonomiplan er det avsatt midler til skolevedlikehold, men de er ikke øremerket til spesielle skoler.

– Nå er det Storhamar, Solvang og Lunden skoler hvor det er behov for vedlikehold. Skoleadministrasjonen må få gjøre sine prioriteringer. Jeg mener Lunden skole ligger godt an til bygningsmessig vedlikehold, mens en ny flerbrukshall til 60–70 millioner kroner må vi bruke litt tid på å fase inn, mener Busterud.

Foreldrerepresentantenes ambisjon er å få både vedlikehold og flerbrukshall inn i økonomiplanen.

– Vi ønsker framdrift, og håper det er mulig å realisere dette før det har gått ti år, sier FAU-leder Are Solstad, og tenker på nytt gymbygg ved Rollsløkken skole som ble utsatt i flere omganger, og hadde en trang fødsel, men sto ferdig i fjor høst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.