Hamar/Stange, Sarpsborg, Lillehammer og Stjørdal/Trondheim er tildelt arrangementet fram til 2021.

Av 11 søkere som meldte sin interesse for å arrangere NM-veka i 2020 og 2021, var det følgende arrangører som hadde de beste søknadene:

• Hamar/Stange: Sommer 2020

• Sarpsborg: Sommer 2021

• Lillehammer: Vinter 2020

• Stjørdal/Trondheim: Vinter 2021

– Arrangørene vi nå har valgt har høy arrangementskunnskap og vil bli flotte arrangørbyer for de kommende årene. Norges idrettsforbund ønsker kompakte idrettsarrangement som kan by på folkefest, og vi har lagt hovedvekt på geografisk spredning. Det var flere gode søkere i denne runden med solid støtte fra fylkeskommune, kommuner, idrettsråd og idrettskrets, sier Karen Kvalevåg, generalsekretær i NIF.

NRK satser videre

NRKs dekning av NM-veka i 2018 var en av de største satsingene i NRK Sport. Nå ser NRK fram til å gå i gang med ny produksjon, videreutvikling av konseptet, og bli kjent med nye idretter og regioner.

– Dette er gøy å være med på! NM-veka gjør at vi finner andre måter å lage god TV på, og NRKs seere blir kjent med nye idretter, sier Torbjørn Sarre-Jensen, prosjektleder i NRK.

Fakta NM-veka:

Norges idrettsforbund, NRK og Norsk Tipping skapte konseptet NM-veka som for første gang ble arrangert i Stavangerregionen i august 2018.

1.000 deltakere fra 24 idretter deltok under den fem dager lange idrettsfesten som ble sendt direkte på NRK1.

I 2019 vil NM-veka på ny arrangeres i Stavangerregionen i uke 26, denne gang med over 40 idretter på programmet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.