Mannen (50) har vært borte siden lille julaften, men etterlyst siden 2. juledag.

– Det har vært søkt i området rundt Militærvegen i Løten også tirsdag, men uten resultat, sier Bjørn Fredrik Monné, etterforskingsleder ved Hamar politistasjon.

Politiet har informasjon som tyder på at mannen kan ha vært i nærheten av en bil i det området den dagen han forsvant.

Mannen som er borte er kjent for politiet fra tidligere, og politiet har fortsatt med å gjøre undersøkelser i Hamars narkotikamiljø i håp om å finne spor etter mannen der.

Etter det HA er kjent med har det ikke ført til konkrete resultater til nå.

– Det blir omfattende søk med rundt 50 personer fra Sivilforsvaret onsdag, sier Monné til HA.

Politiet vurderer også andre etterforskingsskritt i jakten på den forsvunne Hamar-mannen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.