- Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse å møte PSG i Håkons Hall og jeg håper at alle av Hamars håndballsvenner kjenner sin besøkelsestid og tar turen. Dette er en «once in a lifetime» opplevelse.

Det sier Emil Kheri Imsgard, hamarsingen som vokter buret for Elverums håndballherrer.

CHAMPIONS LEAGUE

Lørdag 28. september spiller Elverum Champions League-kamp mot Paris Saint-Germain (PSG) i Haakons Hall i Lillehammer.

Hallen, som ble bygd til Lillehammer-OL i 1994, huset i 1999 Norges mest besøkte håndballkamp noen sinne:

11.200 tilskuere var i hallen for å se VM-finalen i 1999.

På laget som møter Elverum spiller blant annet Norges superstjerne - Sander Sagosen.

Sammen med han kommer blant annet Mikkel Hansen, brødrene Karabatic, Nedim Remili og Luc Abalo.

GLEDER SEG

Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen, sier det slik til HA:

- Vi er veldig stolte av det vi har gjort i Europa frem til nå. Denne sesongen får vi en ultimat test på hvor gode vi kan være både på og utenfor banen. Vi skal møte storlag gjennom hele sesongen, og hjemmekampen mot PSG vil være den største klubbkampen på norsk jord de siste 22 årene, kanskje noensinne. Vi ønsker at så mange mennesker som mulig skal få mulighet til å se Elverum-Paris. Derfor har vi valgt Håkons Hall. Vi håper det kommer tilskuere fra hele landet til Lillehammer denne helgen. Målet vårt er å knuse klubbrekorden på 6.042 tilskuere, og drømmen er å fylle arenaen til randen, sier Fredriksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.